Huisregels,protocol en veiligheid maatregelen.

Corona protocol eendracht II   26 juni 2021. 

Met diverse aanpassingen aan boord mogen wij  het sportvissen hervatten! We kijken er naar uit om u aan boord te ontvangen. Vanwege de aanpassingen kunnen we maximaal 18 opstappers of bij afhuur 20 pers ontvangen.

Net als in het dagelijks leven geldt: houd 1,5 meter afstand van elkaar en vermijd handcontact. Heeft u klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts, blijf dan thuis. Bij aankomst aan boord zullen we u vragen of u klachten heeft. Als dit het geval is, moeten wij u helaas aan boord weigeren.

Het dek is voorzien van stoelnummers waar u kunt vissen en er geldt een vaste looproute over het midden van het dek. De nummers zijn aangeven op het dek en met tape aan de reling is de 1.5 m aangegeven.

Tijdens het vissen vragen wij u om zoveel mogelijk op uw plek te blijven en niet onnodig rond te lopen. Volg de aangeven looproute over het midden dek voor een toiletbezoek. Ook vragen wij u om afval zelf weg te gooien. De afvalbak staat naast de wasbak op het dek voor de zwemvesten kist.

Bij vertrek is de koffie klaar.

Om 9.30 uur nemen we de bestelling op voor een broodje bal deze kunt u afhalen als dit gemeld word, om 11 uur nemen wij de bestelling op voor soep en middageten. Consumpties kunt u de gehele dag afhalen.

De kantine is geopend voor maximaal 6 personen voor afhalen, en tijdens de lunch dan wel vaste zitplaats, en om af te rekenen.

ook tijdens het uitvaren en binnenvaren mogen er in de kantine max 6 pers /  eten is in afhaalbakjes en drinken in wegwerp bekertjes, die kunnen aan dek worden genuttigd. 

Voordat u de kantine betreedt wast u uw handen aan dek er is zeep aanwezig, en desinfecteert u de handen 1 pompje desinfectiemiddel staat op de bar bij binnenkomst.

Tijdens het afreken zijn  er maximaal 6 personen in de kantine, dit is contante betaling wij hebben geen pin, leg uw geld op de bar vermijdt handcontact uw wisselgeld wordt op de bar gelegd, uw kaartje wordt uitgerekend vanaf 15:30 tijdens het binnenvaren.

Met slecht weer mogen er meer personen binnen schuilen met mondkapje op omdat de 1.5 meter dan niet haalbaar is.  

Denkt u daarom ook aan voldoende en juiste kleding, bijvoorbeeld een regenpak.

We hopen op uw begrip en rekenen op uw medewerking. Wanneer iedereen zich aan de regels houdt en elkaar er indien nodig erop aanspreekt is het verantwoord om te gaan vissen. Als u zich niet aan de regels houdt zullen wij handhaven en in het uiterste geval vervroegd binnenvaren.

Bovenstaande maatregelen zijn gebaseerd op advies van het RIVM en zullen zo lang gelden als nodig wordt geacht. Als het RIVM nieuwe of aangepaste regels aankondigt, zullen wij hier uiteraard op anticiperen en u hierover informeren.

Onder voorbehoud. Regelgeving van de overheid en gemeente zijn hierin leidend.

—————————————————————————————————————-

Heren mogen alleen gebruik maken van het dames  toilet als ze een grote boodschap moeten.

Stoelen, aas bakjes, en emmers, aan het einde van de dag terug plaatsen.

Huur hengel aan het einde van de dag met complete onderlijn en lood terug plaatsen.

Niemand behalve de schipper mag zich buiten de reling begeven.

Vis schoonmaken op de daarvoor bestemde snijtafel op het voordek.

Bij binnenkomst deurtje op het voordek dicht houden tot de schipper zegt dat u van boord kan.

Bij calamiteiten altijd de orders van de schipper opvolgen, er kan ook steekproefsgewijs een calamiteiten oefening worden gehouden in dat geval altijd de orders van de schipper of barvrouw opvolgen, dit voor een veilige vaart.

indien u de gehele boot heeft afgehuurd bent u bij een onredelijke annulering de gehele boothuur verschuldigd, bij onvoorziene weersomstandigheden is het ons voorbehouden uw boot reis te annuleren, voor u zijn er dan geen kosten aan verbonden.

Het is aan boord contante betaling, het liefst gepast afrekenen, we hebben geen pin.

afrekenen: de barvrouw maakt de rekening op na 15.30 uur, u word daarna afgeroepen om af te rekenen zodat het niet te druk word aan de bar!!!

Wij schenken geen drank aan personen onder de 18 jaar.

Brengt u een goed humeur mee, we moeten het samen doen.

 

indeling eendracht 2/ juni 2020.